Stickerboek Jumbo Bennink.

Het in samenwerking met onze Oudheidkundige vereniging door supermarkt Jumbo Bennink in Lichtenvoorde uitgegeven stickerboek “ Met droge voeten” is een doorslaand succes. Men doet extra inkopen bij de Jumbo om maar zo snel mogelijk aan het aantal stickers te komen dat nodig is om het boek geheel vol te krijgen. Men krijgt 4 stickers van Jumbo bij aankoop van € 10,-.

Stickers die men dubbel krijgt kan men ruilen op een ruilbeurs. De eerste ruilbeurs was al in  Harreveld op 11 november 2018 in dorpshuis ’t Kempen. Zie foto-impressie onder dit artikel. De volgende ruilbeurs is op woensdag 28 november 2018 in de Treffer te Lichtenvoorde van 15.00u tot 19.00 uur. Bij binnenkomst aldaar krijgt men een muntje voor een gratis consumptie en een roomsoesje.

Ook onze verenging legt de Jumbo actie geen windeieren. Tot op heden mochten wij 44 nieuwe leden noteren. Hiervoor werden door ons toeschouwers van onze expositie in de entree van de supermarkt Jumbo Bennink actief benaderd. Het ledental van onze vereniging is daardoor gestegen naar in totaal 248. 

De stickeractie loopt nog tot zeker 1 december 2018. Wij rekenen erop nog meer nieuwe leden te kunnen werven.

 

Jumbo sticker ruilbeurs Harreveld 11-11-2018
Het was druk
Jumbo stickers in bakjes.
Term: