Wie weet de namen van deze jongens? Graag uw reactie. De volgende personen zijn al bekend: 9 Leo ten Haaff, 10 Wim ten Haaff, 21 Theo Engelbarts, 28 Jan ten Haaff, 41 meester Alferink, 42 meester...
Van een bezoekster van onze website kregen wij het verzoek onderstaande foto van de fanfare St. Antonius in Vragender te plaatsen. De datum van deze foto is nog niet bekend en ook de namen van de...
Toch nog toe onbekende dames op een foto waarvan de datum van opname ook onbekend is. Wie herkent iemand? Graag reactie.  
Van deze foto, die wij onlangs van een lid van de VOL ontvingen, zijn ons geen bijzonderheden bekend. Wie weet meer over het wie, wat en waar van deze foto? Plaats uw reactie.
Een groep meisjes van de meisjesschool in het St. Jozefklooster aan de Rapenburgsestraat in Lichtenvoorde. De foto is eind jaren '50 genomen. Herkent u iemand reageer dan via het invullen van...
De namen van de jongens op deze onlangs ontvangen schoolfoto zijn ons niet bekend. Wie herkent iemand. U misschien? Laat het ons weten. Bij voorbaat dank.
Wie herkent een van deze kinderen van de wandelgroep "droogbloemen Diny Hogenkamp"? Foto vergroten door klikken op de foto. Bij voordaat dank voor uw reactie. 
Welke wandelgroep is dit?  Herkent u misschien ook enkele dames van deze groep? Voor vergroting klikken op de foto. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
Wie herkent de afgebeelde personen? Dank voor uw reactie.
Lichtenvoorde Zieuwentseweg. LTS leerling Willy Bouwmeester toont tijdens open dag zijn werkstukken aan het publiek.

Pagina's

Subscribe to Foto