Rabo Hart voor de Achterhoek

De Rabobank Noord- en Oost Achterhoek heeft naar verwachting ook dit jaar weer veel geld  te verdelen over een groot scala aan culturele en sportieve organisaties in de Achterhoek onder de klinkende naam “Hart voor de Achterhoek”.
Onze vereniging hoopt daar ook weer aan deel te nemen en hiervan een klein deel binnen te halen om voor nuttige investeringen in onze nieuwe archiefruimte  aan te wenden, daarover later meer informatie.
Net als vorig jaar wordt de verdeling op basis van digitale stemmen bepaald.  Elke deelnemende vereniging dient zoveel mogelijk digitale stemmen binnen te halen.
Die actieperiode wordt nog wel aangekondigd en zal naar verwachting in de maand mei zijn.

MAAR!

Alleen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mogen stemmen. Als je klant (of rekeninghouder van de Rabobank) bent, ben je niet automatisch lid. Ben je nog geen lid, maar wel klant van de bank?  Dan kun jij tot 1 april 2018 lid worden om  mee te stemmen tijdens de actieperiode. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/noa, onder het blokje ‘De voordelen van het lidmaatschap’. Het kost u niets, alleen even een kleine moeite en door straks vanachter uw computer te stemmen helpt u ons en nog andere organisaties.
Van harte aanbevolen !
Vereniging voor Oudheidkunde Lichtenvoorde.

 

Term: