Uitnodiging beeldpresentatie "Rondje Lichtenvoorde"

Beste leden en partners,
Blijkens het succes van de JUMBO-stickeractie is er veel belangstelling voor oude plaatjes van ons dorp in vroeger tijden. Daarom willen we het nog leuker maken door het vertonen van een hele reeks oude dorpsbeelden .
Graag nodigen wij u uit deze beeldpresentatie ‘RONDJE LICHTENVOORDE’ met commentaar van oud-Lichtenvoordenaar en oud-bestuurslid van onze vereniging Gerhard Eppingbroek uit Winterswijk bij te wonen.
Deze presentatie zal plaatsvinden op :

Donderdag 29 november a.s.  in de grote zaal  van HCR  ’De Koppelpaarden’ ingang aan de Bleekwal  te Lichtenvoorde,  aanvang 20.00 uur.

De beeldpresentatie voert ons langs een aantal straten in Lichtenvoorde in vroeger tijden met gebouwen en personen die er toen woonden en/of er mee te maken hadden .
De eerste consumptie, te weten koffie of thee is voor rekening van onze vereniging.Verdere vertering is voor eigen rekening.
We gaan wel met ‘de pet’ rond ter bestrijding van de kosten, maar dat is met name voor de belangstellende gasten, die via een artikel in de ELNA worden uitgenodigd.

Van harte welkom op 29 november a.s. in de grote zaal van ‘De Koppelpaarden’.

Met vriendelijke groet en graag tot dan !
Namens de werkgroep lezingen en excursies :
Frits van Lochem en Willie Waalder.

1905 Boterfabriek aan de Zieuwentseweg.
1930 Hotel Industrie aan de Dijkstraat
1960 Bakkerij Wolterink Varsseveldseweg